Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2848
 Ring til os på tlf.   78 70 64 45

FC Zulu på træningslejr i Antalya

FC Zulu er tilbage på TV Zulu, efter en længere pause på 16 år. Første sæson blev vist i 2004, hvor medvirkende bl.a. var politikeren Simon Emil Ammitzbøll-bille. En anden kendt ansigt i programmet er tidligere landsholdsspiller og træner Mark Strudal, som har spillet 9 A-landskampe og scoret 3 mål for Danmark.
 

Mark Strudal er cheftræneren

Ligesom i første sæson, er cheftræneren igen selveste Mark Strudal. Han skal træne 15 unge fyre, der aldrig har haft noget med en bold at gøre.
 
Noget af en rejse venter holdet, med meget hårdt arbejde, hvor de både skal rykkes teknisk, taktisk og fysisk. På kun tre måneder skal holdet forvandles til et hold, der kan spille fodbold på et nogenlunde niveau.
 
Opgaven er ikke så simpelt som man skulle tro, når mange af spillerne ikke har evnerne. Man siger at træning gør mester, men gælder det også hvis man vitterligt intet talent har for fodbold.
 

Holdet tager på træningslejr

Som et hvert professionelt fodboldhold skal FC Zulu på træningslejr for at få optimale træningsbetingelser, mens vejret ikke er optimalt i Danmark. Under træningslejren tager hjælpetræneren Morten Weighorst over, som er tidligere landsholdsspiller med masser af trænererfaring.
 
Omstændighederne er fantastiske, hvor holdet bor på et fint 5-stjernet hotel, og får lov til at boltre sig på rigtige græsbaner.
 
Senere under træningsopholdet skal FC Zulu spille træningskamp mod Manavgatspor U14, hvor gennemsnitsalderen er meget yngre. Se hvordan det går FC Zulu når de møder det lokale drengehold.
 
Det er sådan lidt svært at finde ud af hvor vi skal stå på banen, jeg har ikke rigtig nogen anelse om hvad der sker. Jeg spiller normalt FIFA.Citeret af: Lucas Hempel / FC Zulu spiller
 

Samarbejde med Nordisk Film TV

Der er blevet arbejdet på højtryk for at for at planlægge en perfekt træningslejr for FC Zulu. I samarbejde med Nordisk Film TV er der blevet indhentet filmtilladelse til optagelser i lufthavn, fly, hotel og offentlige optagelser i Antalya-provinsen.
 
Specielt tak til Manavgatspor som stillede op med det lokale U14 hold.
 
FC Zulu bliver vist på TV 2 Zulu og TV 2 Play fra 6. september 2020.