Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2848
 Ring til os på tlf.   78 70 64 45

3 grunde til at vælge Antalya

Der findes rigtig gode bud på fine faciliteter og varme destinationer når det gælder valg af træningslejre for sportsklubber. Klubben skal være opmærksom på rigtig mange ting, for at afdække sine behov så vidt som muligt. Man har mulighed for at kickstarte sæsonen et skridt foran sine konkurrenter, hvis man vælger den rigtige træningslejr.

Vi har samlet 3 rigtig gode grunde til hvorfor I netop skal tage på træningslejr i Antalya.

1. Rigtig meget træningslejr for pengene

Antalya er et sandt ferieparadis som bliver foretrukket af rigtig mange danske turister, især om sommeren når det gælder valg af charterferier. Danske turister er kvalitetsbevidste og ved hvad de vil have. Højt serviceniveau på de tyrkiske hoteller, sammenlignet med andre middelhavslande gør Tyrkiet til en favorit destination.

Hoteller i Antalya er bygget til at kunne tage imod et stort antal gæster, hvor kapaciteten om vinteren ikke bliver udnyttet. Det er derfor muligt at komme på træningslejr for et fornuftigt budget om vinteren, og få samme service som hvis man var på ferieophold om sommeren.

Mange klubber har begrænset budgetter, og hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og serviceniveauet af ens ophold, er Antalya et rigtigt godt valg.

2. Træningsfaciliteter i verdensklasse

Hvad angår fodboldbaner og andre træningsfaciliteter, kan det være en stor udfordring for danske sportsklubber at finde noget der matcher de europæiske standarder. Mange klubber vil have en garanti for at banerne er gode, så deres spillere ikke kommer til skade eller slår sig.

Træningsfaciliteterne er på højeste niveau og standard med vores nøje udvalgte samarbejdshoteller i Antalya. Vi yder garanti på at sportsklubberne får ordentlige baner og træningsfaciliteter at træne på.

Træningsfaciliteter en del af hotellet

På udvalgte hoteller kan træningsfaciliteterne være en del af hotellet. Dette betyder at man slipper for transport med bus til/fra banerne, og kan med en lille gåtur starte sin daglige træning.

3. All Inklusive forplejning

Ved større grupper er det ofte en udfordring for ledere og trænere at planlægge og koordinere hverdagen med spillerne, under træningsopholdet. Med All Inclusive forplejning slipper man for at skulle planlægge restaurantbesøg og finde alternativer til måltider.

Fuld forplejning i form af buffet morgen, middag og aften. Kæmpe sortiment til de kræsne, og hvor der bliver taget hensyn til laktose intolerante og allergener. Skulle man blive småsulten i mellem måltiderne er er snacks tilgængeligt. Maden lever op til at de danske standarder med sundhed og hygiejne, og der er frugt til alle måltider.

Der er selvfølgeligt også fri drikke i form af vand, læskedrikke og varme drikke hele dagen og under træningen. Lederne og trænerne kan nyde deres træningsophold i omhu, uden at skulle stresse over forplejningen.

Der findes selvfølgelig mange flere grunde til at vælge træningslejr i Antalya. Vi har samlet 3 rigtig gode grunde til hvorfor danske klubber foretrækker at afholde deres træningslejr med Yak Sport i Antalya.