træningslejr i tyrkiet fodbold
træningslejr i tyrkiet fodbold
træningslejr i tyrkiet golf

Hvorfor træningslejr i Tyrkiet?

Træningslejr i Tyrkiet er en af de mest populære destinationer. Der er flere gode grunde til at klubberne vælger træningslejr i Tyrkiet. Det kan ofte betale sig økonomisk, da Tyrkiet er den billigste destination blandt middelhavslandende, når man kigger på hvad man får for pengene. Man kan ofte få et 5 stjernet All Inclusive ophold, hvor man kan skal ned på 2 eller 3 stjerner for samme pris i Italien eller Spanien. Da økonomien spiller en vigtig faktor for valget af træningslejr vælger klubberne ofte Tyrkiet som destination.

Træningslejr Fodbold i Tyrkiet

Tyrkiet er en kæmpe fodboldnation, hvor befolkning elsker fodbold. Det har sat sit aftryk på hotelbranchen i populære feriedestinationer som Antalya, hvor mange hoteller har deres egne fodboldbaner til deres gæster. Ud over udefrakommende gæster, benyttes fodboldfaciliteterne også af lokale klubber til bl.a. turnering og stævner. Emirhan Sports Complex er en af de populære træningsfaciliteter i Antalya, som benyttes af lokale og udefrakommende gæster.

Træningslejr Svømning i Tyrkiet

Udendørs opvarmet olympisk bassin på 50 x 25 meter, med startsblokke. Vandet er opvarmet til 26 grader, så det er perfekt til træningslejr. Der bliver sørget for servicen med frugt og kildevand under træningen. Lyder det ikke bare fantastisk! Der bliver ikke gået på kompromis med kvalitet og service ved svømmetræningslejr i Tyrkiet. Hvorfor betale det dobbelte, når man kan få det samme, eller bedre, til en mere rigtig pris? The Xanthe Resort Hotel har eget olympisk svømmebassin kun 150 meter fra hotellet. Det bliver ikke lettere.

Tennisrejser til Tyrkiet

En af de første ting tennisklubber spørger om er kvaliteten af hotellet, de laver en forespørgsel på. Hotellet skal være i orden på alle punkter, lige fra hygiejne, rengøring, mad og betjening af kunderne. Når alle disse ting er i orden skal tennisklubber have gode træningsfaciliteter, med f.eks. røde grusbaner. Hvad med vejret? Det skal såmænd også være i orden. Vi kan ikke love godt vejr, men iflg. statistikkerne er der høj sandsynlighed for at man får 14-24 grader i februar, og endnu bedre vedr i April. Er man en større tennisklub der skal bruge mange baner, så har Starlight Resort Hotel 30 tennisbaner, som dækker selv de største klubbers behov. Så er alle faktorer vist opfyldt til en fantastisk træningslejr i Tyrkiet?

Golfrejser til Tyrkiet

Golfrejser til Tyrkiet er populært blandt golfverdenen. Der findes rigtig mange anerkendte golfbaner i Tyrkiet, og nogle af de bedste og mest anerkendte findes i Belek området. Belek er det nye sort. Der er åbnet flere store luksushoteller de seneste par år i Belek, og området betegnes som at være en skjult perle, som er åbnet op til rejsebranchen. All Inclusive konceptet, med fri golf, hvor man betaler en pris og får alt man skal bruge. Det er alt lige fra fly, transport, All Inclusive forplejning og ubegrænset golf. Titanic Deluxe Hotel i Belek er en af de mest populære golfhoteller vi har.

Læs også artiklen med 3 gode grunde til hvorfor du skal vælge træningslejr i Antalya.

TRÆNINGLEJR FRA 3444,-

FIND DEN RETTE DESTINATION OG HOTEL DER PASSER TIL JER.
VI TILPASSER TRÆNINGSLEJREN EFTER JERES BEHOV, ØNSKER OG BUDGET.

FIND DESTINATION OG HOTEL