træninglejr

Træningslejr konceptet med Yak Sport

Træningslejr med Yak Sport. ALT-I-EN pakkerejser hvor vi sørger for alt lige fra fly, tranport og hotel. Det eneste i skal fokusere på er at træne og nyde de dejlige omgivelser. Yak Sport teamet har mere end 10 års erfaring med træningslejre inden for fodbold, tennis, svømning, golf.

Træningslejre til alle året rundt

Vores koncept er ikke noget man kan blive rundtosset over, derimod er det så simpelt som det kan blive, nemlig All Inclusive på mad og drikke, gode træningsbaner og et godt hotelophold. Det eneste vores kunder skal gøre, er at nyde deres træningslejr uden nogen form for bekymringer.

Tag på træningslejr i vinterhalvåret, påsken eller i efterårsferien – hoteller med kun 15 min. kørsel fra lufthavnen.

Hvorfor vælge Yak Sport?

Ved at outsource rejseplanlægningen til os, slipper i for at bruge mange timer og kræfter på at planlægge alt selv. Yak Sport har forhandlet sig til nogle skarpe aftaler på hoteller og flyselskaber, der gør os i stand til at give jer en bedre pris, end hvad i selv kan forhandle jer til. Vi tager alt byrden med booking af hotel, baner og fly, hvor vi skræddersyer den perfekte træningslejr efter jeres behov, ønsker og budget.

Kvalitet og serviceniveau i top

Vi står inde for de hoteller vi tilbyder, som lever op til de danske og internationale standarder. Alt lige fra mad, hygiejne, service og planlægningsmetoder af banebooking er nøje besigtiget af vores team, som giver tryghed til jer som rejsekunder.

Prisgaranti på træningslejr

Konkurrence er sundt for alle brancher. Vi står 100% inde for vores service, og derfor tør vi udfordre vores konkurrenter. Vi giver prisgaranti på alle træningslejre vi tilbyder, og dette gør vi selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores rejser. Finder du et billigere tilbud et andet sted, matcher vi prisen under den pris du har fået. Kontakt os gerne for at høre mere om dette.

Rejsegarantifonden er din tryghed

Der ligger et stort økonomisk ansvar når man er grupperejsende, derfor gør vi alt for at give vores kunder den tryghed de søger som rejsende.  Yak Sport er medlem af Rejsegarantifonden med reg. nr. 2848. Det er din garanti mod at vi gør tingene ordentligt.