tennisrejser

Tennisrejser er meget populært blandt danske tennisklubber, hvor der lægges særligt vægt på at klubben får det bedste ud af træningen og opholdet. Der findes rigtig gode tennisfaciliteter i b.la. Spanien, Kroatien og Tyrkiet. Yak Sport har et bredt samarbejde med tennishoteller, hvor der er plads til de helt store og mindre tennisklubber.

Er i på udkig efter gode faciliteterne, med grusbaner, hvor hotellet skal være nøje udvalgt til danske standarder, så har Yak Sport et stort udvalg af skræddersyede træningslejre i udlandet. Vi ligger en stor dyd i at alle tennisklubber, kan nyde et godt træningsophold.

Tennisrejser med gode faciliteter og et lækkert 5 stjernet ophold, kan bestilles til fordelagtige priser i vinterhalvåret. Kom til Antalya i vinterferien og nyd de dejlige solskinstimer og træn på gode grusbaner med jeres tennisklub. Vi bestræber os for at imødekomme jeres behov og få det hele til at hænge sammen ud fra jeres budget.

Vidste du at Starlight Resort har over 30 tennisbaner!

Recepten på en god træningslejr er, gode træningsbaner kombineret med et lækkert 5 stjernet hotel, og selvfølgelig dejligt vejr.

OBS. få et skræddersyet tilbud på under 48 timer.