Rejseforsikring

Rejseforsikring2018-08-23T13:08:40+00:00

Rejseforsikring – vigtigere end nogensinde!

Hospitalsophold, udgifter til medicin, rådgivning, praktisk assistance, anbefaling af hospitaler og anden støtte dækkes kun, hvis man selv har en forsikring. Derfor er det meget afgørende, at man som rejsende selv tegner en rejseforsikring.

Årsafbestillingsforsikring via. Yak Sport

  • Dækker bl.a. hvis du ikke kan gennemføre rejsen pga. akut opstået sygdom hos dig selv, din nærmeste familie eller rejseledsager
  • Kan tegnes med en individuel dækning eller en familiedækning
  • Forsikringen dækker alle dine ferier i løbet af et år (dog ikke ferier i Danmark)
  • Vælg mellem en årlig dækningssum på DKK 10.000 pr. person/100.000 pr. familie eller DKK 30.000 pr. person/200.000 pr. familie
  • Med en individuel dækning er det den enkelte på forsikringen, som er omfattet – mens alle i husstanden kan afbestille på familiedækningen, hvis blot én i hustanden bliver forhindret i at tage afsted, fx pga. akut opstået sygdom.
  • Årsafbestillingsforsikringen skal købes senest samtidig med, at depositum for den første rejse, der skal være omfattet af forsikringen, betales. Dette skyldes, at forsikringen dækker dig i perioden op til afrejse.

Hvad er en Årsrejseforsikring?

En Årsrejseforsikring dækker i et helt år, uanset hvor ofte man rejser. Forsikringen giver muligheden for at få hjælp 24 timer i døgnet, hvis man bliver syg eller kommer ud for en ulykke, og man får erstatning, hvis man bliver syg på ferien eller mister sin bagage. Det eneste krav er, at rejsen skal være en ferierejse og ikke varer længere end en måned. Med en Årsrejse­forsikring er man dækket både på skiferien, sommerferien i varmen og på storbyferien.

FIND MERE INFO OG BESTIL
4.6/5 stjerner 24 anmeldelser på Facebook
Klik hér for et uforpligtende tilbud