Populære aktiviteter og udflugter i Antalya

Vi har samlet nogle af de mest populære aktiviteter og udflugter vi tilbyder under træningslejr i Antalya. Udflugterne tilbydes som ekstra tilkøb til træningslejre, og kan ikke købes uden bestilling af rejse via os.

Kulturudflugt

Anatolien har været værter for flere civilisationer gennem århundrede, og flere civilisationer har lagt deres aftryk på regionen Antalya.

Vi har beskrevet nogle af de kulturoplevelser man kan få et indblik i:

– Antik teater er imponerende rester af et romersk teater fra de 2. århundrede, hvor man nærmest kan mærke tilskuernes jublen for 1800 år siden.

– Apollo’s Temple ligger tæt på havet og er rester af et romersk tempel. Der står 5 rejste korinthiske søjler, som samtidig bliver belyst om aftenen.

– Monumental Fountain er den gammel bydel, som man får øje på ved indgangen til Side. Bydelen er beskyttet, men kan gå frit rundt i området.

– Hadrian’s Gate og The Three Gates er en Triumfbue i Antalya, som blev bygget i navnet for den romerske kejser Hadrian, som besøgte byen i år 130.

Normalt vil en kulturrejse bestå af en af de overnævnte destinationer.

Rafting i Antalya

Rafting er en af de mest spændende oplevelser vi tilbyder under træningslejren, hvor klubber kan styrke deres interne teambuilding og relationer med hinanden. Rafting giver et kæmpe adrenalinrush og er sjovt, hvilket gør det til en attraktivt oplevelse.

Holdet transporteres med bus fra hotellet til raftingstedet. Der startes med en introduktion af raftingturen og der skrives under på forsikringspapir (alle deltagere er dækket af forsikring). Der gøres klar til turen og alle får redningsveste på.

Turen med adrenalinboost startes… På turen stoppes der ved historiske seværdigheder for at der kan tages billeder. Under turen stoppes der atter op for frokost og frugt, og turen afsluttes.

Dallas Rafting har tilbudt rafting siden 1997.

Afstand:
40 km fra Antalya

Aldersgrænse:
6-60 år

Længde på turen:
15 km

Antal pr. raftingbåd:
8-10 personer

Firmaet:
Dallas Rafting (siden 1997)

Tyrkisk Bad / Hamam

Slap af til en dejlig omgang tyrkisk bad med jeres fodboldhold eller tennisklub. Tyrkisk bad også kaldet Hamam, minder lidt om den traditionelle sauna, som vi kender det i Danmark.

Efter at have klædt om bliver man budt velkommen til et stort venteværelse af marmorsten, hvor det tyrkiske bad starter. Efter at have siddet der i 15-30 min bliver man ført til et andet værelse, hvor man skiftevis får massage med masser af sæbeskum.

Tyrkisk bad bliver beskrevet som følelsen af blive født på ny, og kroppen slapper af på en anderledes måde ved at opleve skiftet mellem varm/kold vand.

Både The Sense Deluxe og Xanthe Resort i Side, har deres eget tyrkisk bad. Hvis man opholder sig på et andet hotel, uden eget tyrkisk bad, kan der sørges for transport til/fra det tyrkiske bad.

Golf i Belek

I Antalya/Belek findes nogle af verdens fineste og bedste golfbaner, hvor folk fra hele verden valfarter til. Har du brug for en 9, 18 eller 27 hullers golfrunde arrangere vi jeres golftur ud fra dit niveau. Herunder har vi beskrevet nogle af de mest populære golfbaner i Belek.

Titanic Golf Club
Fascinerende og nærmest magisk udsigt på Titanic Golf med 27 hullers store golfbaner, som kan udfordre den mest garvede golfspiller. Stierne til golfbanen, ligger direkte i kystlinje med et glimt fra de smukke Taurus Bjerge. 27 hullers bane.

Montgomeria Maxx Royal Golf
Golfbanen er designet af selvest Colin Mongomerie i samarbejde med European Golf Design. Golfbanen er på 18 huller, med mange udfordringer giver selv den mest rutinerede golfspiller sved på panden.

Faldo, Cornelia, Kaya Eagles, The Mongomerie, Carya er nogle af de mest populære golfbaner i Belek, hvor vi kan sammensætte den perfekte golfoplevelse. Der findes nogle rigtig fine golfbaner ved Side, hvor der også er mulighed for at spille golf.