Ofte stillede spørgsmål

Vi sammensætter grupperejser efter gruppelederens specifikke ønsker. Som udgangspunkt indeholder og præsenterer tilbuddet vores standardprodukt, mens mulighed for yderligere tilkøb som udflugter, golf er noteret.

Endelige afrejse- og ankomsttider fremgår af billetten. Seneste mødetid i lufthavnen på udrejsen er to timer før afrejse.

Vi vil gøre alt for, at forarbejdet og planlægningen kommer til at fungere perfekt, og står naturligvis altid til rådighed i den forbindelse. Når I har bestilt jeres rejse, modtager I billet med beskrivelse af rejsen, så intet bliver overladt til tilfældighederne.

Herunder kan du læse nogle af de spørgsmål vi modtager.

Alle rejsende til Tyrkiet skal have gyldigt pas i min. 6 mdr. ved afrejsetidspunktet. Ved udvalgte lufthavne i Danmark, herunder Billund og Kastrup kan man få fornyet sit pas med et midlertidig pas (gælder kun hvis man er dansk statsborger). Vi anbefaler dog at man får fornyet sit pas i god tid, da der kan forekomme lukketider. De lokale politistationer bør kun benyttes ved akutte tilfælde.

Danske statsborgere skal ikke søge om visum for indrejse til Tyrkiet. Hvis man har andet statsborgerskab end dansk kan man finde mere information omkring indrejsetilladelse her: www.evisa.gov.tr/en/

Kontakt os gerne hvis du har yderligere spørgsmål til overnævnte.

Vi anbefaler at alle rejsende får tegnet rejseforsikring.

Hospitalsophold, udgifter til medicin, rådgivning, praktisk assistance, anbefaling af hospitaler og anden støtte dækkes kun, hvis man selv har en forsikring. Derfor er det meget afgørende, at man som rejsende selv tegner en rejseforsikring.

Find mere information omkring rejseforsikring

Se mere omkring rejseforsikring fra Europæiske

Det er op til den enkelte sportsudøver/familie om de vil have lavet vaccination.

Vi hverken anbefaler eller fraråder det. Af erfaring ved vi at de klubber der rejser med os, ikke får vaccination.

Vi har ikke kendskab til nogle bestemte vaccinationer. Men I kan finde mere information fra Statens Serum Institut:

Vaccination til Tyrkiet (mindre end 1 uge)

Vaccination til andre lande

Alle grupper har mulighed for at checke deres bagage ind samlet som gruppe. Det betyder helt konkret at man kan bruge tilgodehavende vægt fra passagererne, når man skal aflevere sit udstyr.

Eksempel:

Hvis en gruppe på 20 personer skal rejse med Pegasus Airlines har hver rejsende ret til 20 kg bagage, og 8 kg håndbagage.

Når gruppen checker deres bagage ind som gruppe, har de samlet ret til 20 x 20 kg bagage, udover 8 kg håndbagage pr. rejsende.

Vi anbefaler at gruppelederen deler spillernes spilletrøjer, bolde og andet udstyr, ud til spillerne, så de selv står for at medbringe dette i deres eget bagage.

Vi anbefaler derfor også at man beder spillerne om at medbringe maks. 15 kg bagage + 8 kg håndbagage.

Det betyder at gruppen har 5 kg x 20 = 100 kg bagage til udstyr som bolde osv.

Gruppe-check-in

Der er mulighed for at bestille egen check-in-skrank med eget navn, imod et gebyr til check-in-firmaet ved lufthavnen. Dette kan gøres gennem Yak Sport. Vi anbefaler dog at man får bestilt overnævnte i god tid, da der er en længere korrigeringopgave.

Yak Sport teamet er kendt for at finde gode træningskampe til fodboldklubberne. Vi gør en stor indsats for at finde gode matches som træningsmodstander til træningskampene.

Vi oplever desværre at der kan komme pludselige afbud før træningskampene, og tager forbehold for dette. Selvom der kommer afbud, gør vi altid en stor indsats for at finde alternative modstandere.

Som udgangspunkt er der gratis WI-FI på alle vores samarbejdshoteller. Det kan dog være en udfordring finde god internetforbindelse på nogle værelser. Infrastrukturen kan variere fra diverse hoteller og alt afhængig af hvilken destination man befinder sig i.

Man skal ikke forvente stabil internetforbindelse som vi kender det i Danmark.

For at undgå flaskehalsproblemet og imødekomme vores gæsters ønske om bedre dækning af internet, har vi på udvalgte samarbejdshoteller (herunder Emirhan Hotels) egen netværksforbindelse. Yak Sports gæster får adgang til eksklusivt internetforbindelse. Se eksempel herunder:

Yak Sport internet Emirhan Hotels

Hvis du har glemt en genstand på rejsen, skal du omgående tage kontakt til os.

Send en mail til info@yaksport.dk hvor du notere følgende:

– Beskrivelse af genstanden
– Hvornår du har mistet det
– Hvor har du mistet det? Evt. hotelnavn og værelsesnummer

Husk at tage kontakt til dit forsikringsselskab for at høre om muligheden for kompensation. Nogle forsikringsselskaber kan forlange politirapport.

All Inclusive er det mest foretrukne form for måltider/forplejning sportsklubber foretrækker når de er på træningslejr med Yak Sport. Med All Inclusive indtager man måltider som bliver serveret som buffet om morgenen, middagen og aftenen. Der er ofte lette måltider og snacks tilgængeligt mellem de store måltider, hvis man skulle blive småsulten.

Der er drikkevarer inkluderet hele dagen, også udover spisetiderne. Drikkevarer omfatter vand, læskedrikke og varme drikke. Bemærk at alkohol ikke er inkluderet (kontakt os for at hører nærmere om dette).

Helpension minder på mange måder om All Inclusive forplejning. Der er dog kun forplejning ved 3 faste måltider, som består af morgenmad, middagsmad og aftensmad. Der er ofte inkluderet vand og kaffe til morgenmad, samt vand og læskedrikke til aftensmad. Der kan være andre begrænsninger på drikkevarer. Alkohol er ikke inkluderet i helpension.

Halvpension er et billigere alternativ til helpension forplejning. Ved halvpension er der inkluderet 2 måltider, som ofte er sammensat af morgenmad og aftensmad. Det er ofte muligt at ændre måltiderne, til morgenmad og middagsmad. Med halvpension sørger man selv for måltid en gang om dagen.

Der kan være drikkevarer inkluderet til måltiderne. Dog kan dette variere fra hotel til hotel. Det er muligt at købe måltider på hotellet. Alkohol er ikke inkluderet i halvpension.

Fokus på sammenhold

Vi bestræber på at sportsklubberne styrker deres sammenhold, og derfor tilbyder vi særskilt reserveret bord til klubberne, så man sidder og spiser sammen ved måltiderne.

træningslejr fodbold masterclass