hygiejneretningslinker

Version 1.0 – juni 2020

HENT PJECE SOM PDF

Øget hygiejne- og rengøringsforanstaltninger for samarbejdspartnere, medarbejdere og kunder

Disse retningslinjer er udarbejdet for at sikre vores kunder de mest hygiejniske omgivelser under deres rejse, med mindst mulig risiko for smitte af COVID-19 og andre sygdomme.

COVID-19-pandemien har ramt rejsebranchen meget hård, og gjort os danskere usikre på at rejse til udlandet. At rejse er at leve, og vi stopper ikke med at rejse, men vi skal være ekstra opmærksomme på mange ting inden vi vælger at rejse.

Vi er som rejsebureau forpligtet til at stille krav til vores samarbejdspartnere (hoteller, flyselskaber etc.), medarbejdere og ikke mindst kunder. Vi har iværksat disse hygiejne- og rengøringsforanstaltninger for at vores kunder kan være ekstra trygge når de bestiller deres rejse igennem os.

Foranstaltningerne er lavet ud fra udtalelser, anbefalinger og vejledninger fra anerkendte organisationer og sundhedsmyndigheder:

– Verdenssundhedsorganisationen (WHO)
– Dansk Bolunion (DBU)
– Sundhedsstyrelsen i Danmark
– Sundhedsmyndigheder i de respektive lande som Tyrkiet, Spanien, Cypern og Grækenland.

Alle vores samarbejdspartnere vil få en kopi af denne vejledning på engelsk, hvor de vil blive gjort ansvarlige for at indføre de punkter der vedrører dem. Hvis vi formoder at vores samarbejdspartnere ikke tager foranstaltningerne til sig, vil vi advare dem skriftligt herom, og hvis indførelsen af foranstaltningerne forsat stadig ikke vil blive implementeret, vil vi ophøre samarbejdet omgående.

Denne vejledning vil blive opdateret løbende i takt med at myndighedernes vejledninger ændres og opdateres. Vi kan pt. ikke sige om denne vejledning bliver permanent eller midlertidig.

Materialet er udarbejdet ud fra grupperejsekonceptet for træningslejre, og er ikke en generel vejledning til alle rejsekunder.

Hvis du har forslag til punkter der kan inddrages, høre vi rigtig gerne fra dig.

Med venlig hilsen

Ibrahim Öniz
Stifter af Yak Sport