golfrejser

Golfrejser hvor golf er i fokus og hvor klubber og private kan få det meste ud af omgivelserne, er en af vores kernekompetencer. Vores team har det helt rigtige know how, når det gælder golfrejser i udlandet. Når vejret ikke spiller i Danmark og man gerne vil spille/træne golf er det meget populært at rejse til middelhavets perler.

Eksempelvis er Belek, som ligger i Antalya de seneste år blevet meget anerkendt af danske golfrejsende. Hoteller i Belek har nogle af de bedste standarder på markedet, og banerne er toptrimmet og klar til at blive udforsket. Derudover er Spanien og Portugal også nogle af danskernes mest fortrukne destinationer når det gælder golfrejser. Vi har et bredt udvalg af hoteller, hvor vi kan skræddersy den rigtige rejse der dækker jeres behov.

Vejret er b.l.a. årsagen til at mange vælger at rejse til middelhavslandende for golfrejser. I Belek området er der i gennemsnit 18 grader og op til 7 timers solskin dagligt, hvilket er ideelt til at spille golf.

Det er vigtigt at golfelskere også bliver plejet godt. Der er selvfølgelig altid god mad, og hvor man efter en lang træningsdag, enten kan vælge hotellets eksklusive buffet eller udforske en af de mange gode restauranter på hotellerne.

Send et uforpligtende rejseforespørgsel på din golfrejse nu, og få et skræddersyet tilbud inden for 24 timer.