Aktiviteter og udflugter

Aktiviteter og udflugter2018-08-23T12:32:36+00:00

Rafting i Antalya

Rafting (riverrafting) er en af de mest spændende oplevelser vi tilbyder under træningslejren, hvor klubber kan styrke deres interne teambuilding og relationer med hinanden. Rafting giver et kæmpe adrenalinrush og er sjovt, hvilket gør det til et attraktivt oplevelse.

Holdet transporteres med bus fra hotellet til raftingstedet. Der startes med en introduktion af raftingturen og der skrives under på forsikringspapir (alle deltagere er dækket af forsikring). Der gøres klar til turen og alle får redningsveste på.

Turen med adrenalinboost startes… På turen stoppes der ved historiske seværdigheder for at der kan tages billeder. Under turen stoppes der atter op for frokost og frugt, og turen afsluttes.

Pris 205 kr pr. deltager (inkl. tranport, rafting, forsikring og frokost)

Afstand:
40 km fra Antalya

Aldersgrænse:
6-60 år

Længde på turen:
15 km

Antal pr. raftingbåd:
8-10 personer

Firmaet:
Dallas Rafting (siden 1997)

Tyrkisk Bad / Hamam

Slap af til en dejlig omgang tyrkisk bad med jeres fodboldhold eller tennisklub. Tyrkisk bad også kaldet Hamam, minder lidt om den traditionelle sauna, som vi kender det i Danmark.

Efter at have klædt om bliver man budt velkommen til et stort venteværelse af marmorsten, hvor det tyrkiske bad starter. Efter at have siddet der i 15-30 min bliver man ført til et andet værelse, hvor man skiftevis får massage med masser af sæbeskum.

Tyrkisk bad bliver beskrevet som følelsen af blive født på ny, og kroppen slapper af på en anderledes måde ved at opleve skiftet mellem varm/kold vand.

Udvalgte hoteller har deres eget tyrkisk bad, men ofte vil gruppen blive transporteret med bus til seværdigheden.

Pris 150 kr pr. deltager (inkl. tranport og hamam)

4.6/5 stjerner 24 anmeldelser på Facebook
Klik hér for et uforpligtende tilbud