Budget-træningslejr-1
Træningslejr i antalya
All-Inclusive-sundt-mad

3 rigtig gode grunde til at tage på træningslejr i Antalya

Der findes rigtig mange alternativer og valgmuligheder når det gælder valg af træningslejre for sportsklubber. Det er vigtigt at klubberne rejser før deres evt. fodboldsæson bliver skudt i gang, så de kan ruste holdet sammen, og finpudse deres kondition. Vi har samlet 3 rigtig gode grunde til hvorfor I netop skal tage på træningslejr til Antalya.

1. Træningslejr med mest værdi for pengene

Antalya er et sandt ferieparadis som bliver foretrukket af danske turister, især om sommeren. Danske turister er kvalitetsbevidste og ved hvad de vil have. Højt serviceniveau på de tyrkiske hoteller, sammenlignet med andre middelhavslande gør Tyrkiet til et foretrukket destination. Hoteller i Antalya er beregnet til at kunne tage imod et stort antal gæster, hvor kapaciteten om vinteren ikke bliver udnyttet. Det er derfor muligt at komme på træningslejr for et fornuftigt budget om vinteren, og få samme service som hvis man var på ferieophold om sommeren.

Mange klubber har et begrænset budgetter, og hvis man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og serviceniveauet af ens ophold, er Antalya et rigtigt godt valg. Se vores economic hoteller.

2. Træningsfaciliteter i verdensklasse

Hvad angår fodboldbaner og andre træningsfaciliteter, kan det være en stor udfordring for danske sportsklubber at finde noget der matcher de europæiske standarder. Mange klubber vil have en garanti for at banerne er gode, så deres spillere ikke kommer til skade eller slår sig. Træningsfaciliteterne er på højeste niveau og standard med vores nøje udvalgte samarbejdshoteller i Antalya. Vi yder garanti på at sportsklubberne får ordentlige baner og træningsfaciliteter at træne på.

Træningsfaciliteter en del af hotellet

På udvalgte hoteller findes træningsfaciliteterne som en del af hotellet. Dette betyder at man slipper for transport med bus til/fra banerne, og kan med en lille gåtur starte sin daglige træning. Fodboldbaner med rigtigt græs. Opvarmede udendørs olympiske svømmebassiner. Tennisbaner på rødt grus.

3. All Inclusive forplejning

Ved større grupper er det ofte en udfordring for ledere og trænere at planlægge og koordinere hverdagen med spillerne, under træningsopholdet. Med All Inclusive forplejning slipper man for at skulle planlægge restaurantbesøg og finde alternativer til måltider. Fuld forplejning i form af buffet morgen, middag og aften. Kæmpe sortiment til de kræsne, og hvor der bliver taget hensyn til laktose intolerante og allergener. Skulle man blive småsulten i mellem måltiderne er er snacks tilgængeligt. Maden lever op til at de danske standarder med sundhed og hygiejne, og der er frugt til alle måltider.

Der er selvfølgeligt også fri drikke i form af vand, læskedrikke og varme drikke hele dagen og under træningen. Lederne og trænerne kan nyde deres træningsophold i omhu, uden at skulle stresse over forplejningen.

Der findes selvfølgelig mange flere grunde til at vælge træningslejr i Antalya. Vi har samlet 3 rigtig gode grunde til hvorfor danske klubber foretrækker at afholde deres træningslejr med Yak Sport i Antalya. Se også artikel om hvorfor træningslejr i Tyrkiet.

Fandt du denne artikel relevant?